+37378971056

Pret inchiriere auto Chisinau
chirie auto Prețurile de închiriere de mașini și ridicați-vă mașina de la Aeroportul Chișinău. Puteți crea o comandă online de oriunde. În calitate de Rent A Car Rental, scopul nostru este să vă oferim întotdeauna prețul corect și servicii de calitate.

Puteți găsi opțiuni precum închiriere zilnică, săptămânală, lunară, cu șofer în serviciile noastre. De asemenea, puteți găsi toate modelele din flota noastră, de la 4×4 Dacia Duster la Skoda Octavia.

Daca ai nevoie de un vehicul, Rent A Car este alegerea potrivita pentru tine, ne facem treaba la cel mai bun nivel cu varietatea de modele si servicii.

Care sunt avantajele închirierii unei mașini de la Chișinău chirie auto?
Închirierea unei mașini de la chirie automobilelor Chișinău are multe avantaje;

Personalizare: Închirieri auto Chișinău vă permite să alegeți și să personalizați vehiculul care vi se potrivește cel mai bine. De exemplu, poți alege un minim sau SUV pentru familie, un decapotabil pentru vacanță sau o mașină de lux.

Libertate: Închirierea unei mașini vă oferă libertatea de a călători. Ai libertatea de a merge oriunde vrei, mai ales în timpul călătoriilor tale.

Mașini noi: Rent A Car Chișinău închiriază de obicei mașini noi. Aceasta înseamnă că aveți o experiență de conducere mai bună și un risc mai mic de avarii.

Risc mai mic: Un alt avantaj al închirierii unei mașini este că reduce riscul de a deține o mașină. De exemplu, nu riscați uzura mașinii dumneavoastră.

Pe scurt, este foarte avantajos să închiriezi o mașină de la chirie auto, te poți distra pe drumuri închiriind o mașină de la auto ın chirie.

Ce este o campanie de închiriere de mașini?
Nu ratați prețurile speciale de chirie autovehiculelor, de 30 de zile sau mai mult. Puteți închiria modelul dorit făcând o rezervare cu cel puțin 3 zile înainte din secțiunea de comunicare a site-ului nostru.

Puteți închiria o mașină Kișinev online de oriunde, profitând de aceste campanii în chirie autovehiculelor, care oferă opțiuni de închiriere de mașini pentru fiecare buget.

Whatsapp
Cum pot ajuta?
Buna ziua. cum vă putem ajuta astăzi