Preturi inchirieri auto Chisinau

 

Preturi inchirieri auto Chisinau

Am adăugat vehicule noi în flota noastră, care sa extins în ultimii ani pentru mașini de închiriat în Chișinău.Prețurile vehiculelor economice de lux le puteți vedea pe site-ul nostru.

Puteți găsi prețurile de închiriere auto Chișinău pe fila mașini, comparați prețurile mașinilor care vi se potrivesc și închiriați-l online. Pretul de inchiriere auto include suport online, asigurare de furt, asigurare integrala de inchiriere auto, taxa pe valoarea adaugata (TVA) si livrare la adresa dumneavoastra (inchiriere auto Chisinau). Mini asigurare opțională, scaun pentru copii, camera de bord, lanțuri de zăpadă și navigație sunt contra cost. Rezervați online pentru un preț. Prețurile noastre vă sunt prezentate prin adăugarea unui profit de 30% după ce costul este calculat în fiecare an. În ultimii 5 ani s-a înregistrat o medie de creștere a prețului cu 25% din cauza creșterii prețurilor vehiculelor, prețului asigurării autovehiculelor, prețului asigurării obligatorii de circulație, prețului pieselor de schimb și prețului forței de muncă. an. Închiriere de mașini fără permis ,Signature rent a car va ofera servicii superioare si preturi mici fara a modifica politica de pret pentru a oferi clientilor nostri un vehicul economic. Puteți consulta serviciile noastre incluse și neincluse în prețul de închiriere auto pe site-ul nostru.

Prețurile noastre variază în funcție de marca și modelul vehiculului. Vehiculele noastre sunt evaluate în 5 grupe conform clasificării a-b-c-d-e. automată, se ia în considerare diferența de motorină. Prețurile noastre sunt actualizate de două ori pe an și vă sunt prezentate cu prețuri de sezon și de sfârșit de sezon. Puteți plăti în dolari sau euro Dacă doriți să plătiți în alte valute, vă rugăm să contactați compania noastră în prealabil pentru a clarifica cursul de schimb. Signature chirie auto are birouri de închiriere auto economice și de lux care deservesc 24 de ore pe zi.

0 Comments

× Buna ziua. Pot obține informații?