Închirieri mașini automate Renault Megane Diesel
Renault Megane este una dintre cele mai închiriate mașini datorită prețului de închiriere, confortului interior, consumului redus de combustibil și performanțelor bune. În calitate de Chișinău Rent A Car, oferim clienților noștri opțiuni de închiriere Renault Megane la prețuri foarte accesibile. Ideal pentru cei cărora le pasă de condiții economice de conducere și închiriere, Renault Megane este mașina perfectă pentru călătoriile dvs. de afaceri sau de familie. Renault Megane, care poate găzdui confortabil 5 persoane, are transmisie automată și motor diesel. Puteți contacta oricând Închirieri auto Chișinău pentru opțiuni de închiriere de mașini ieftine și modele Renault Megane.

Caracteristici ale mașinii automate Renault Megane Diesel
Renault Megane de fabricație franceză este o mașină din segmentul C cu un motor de 1500 cmc și 120 de cai putere. Puterea adusă de motorul turbo este de 120 de cai putere și 240 Nm de cuplu. Viteza maximă a unui vehicul cu motor cu ardere internă standard este de 187 km/h. Renault Megane parcurge 0-100 km în doar 12 secunde. Vehiculul cu transmisie automată are 6 trepte înainte. Vehiculul cu tracțiune față are un sistem de derapare.

Portbagajul de 384 de litri poate fi extins până la 1247 de litri rabatând oricând scaunele din spate. Aceasta arată cât de potrivit este modelul Renault Megane pentru opțiunile de închiriere de mașini în afara orașului.

Renault Megane are sistem de navigație în cabină, intrare USB, priză 12V, ecran tactil de 7 inch, radio, ecran multimedia LCD, opțiuni de conectare Bluetooth. Acest lucru vă va face călătoria mai plăcută atunci când închiriați o mașină.

Mașina, care dispune de aer condiționat automat, dispune de zeci de tehnologii precum direcție electro-hidraulică, senzori de parcare spate, cruise control, limitator de viteză, senzor de lumină, senzor de ploaie, asistent la parcare, asistență la pornire în pantă, ESC și ABS. Aceste tehnologii nu numai că măresc plăcerea de a conduce, dar asigură și siguranța dumneavoastră și a pasagerilor dumneavoastră. Renault Megane are si 6 airbag-uri. Acest vehicul este un model cu rating de siguranță și are un rating ANCAP de 5 stele.

Consum automat de combustibil Renault Megane Diesel
Renault Megane, care are o funcție de pornire fără cheie, miroase a combustibil datorită conducerii economice. Renault Megane poate parcurge mai mult de 1.300 km în afara orașului în timp ce își umple rezervorul de 47 de litri. Renault Megane, care se află în top 5 la capitolul economie de combustibil, consumă 3,6 litri de combustibil la 100 km în afara orașului și doar 4,1 litri de combustibil în oraș.

Avantajele inchirierii auto automate Renault Megane Diesel
În ciuda faptului că este automat, Renault Megane este o mașină de închiriat foarte avantajoasă, care oferă o economie de combustibil excelentă. Dacă doriți să închiriați o mașină la un preț foarte accesibil, sunați la Chișinău Rent A Car fără să pierdeți timp și închiriați unul dintre modelele Renault Megane.

 

× Buna ziua. Pot obține informații?